Opsætningsvejledning for Betterwalls fototapeter

Ved nymalede vægge bør du vente i ca. 3 uger, før du sætter fototapetet op. Vægoverfladen skal være glat og fri for støv, fedt, silikone og latex.

Der skal kun påføres tapetklister på væggen; filttapetet anbringes på væggen i tør tilstand.

1. Rul tapetbanerne ud, og læg dem i den rigtige rækkefølge, så de er klar til opsætning. Banerne er nummereret ved kanten forneden for at lette orienteringen.

2. Start med en præcis opmåling af væggen, og markér det sted, hvor du vil begynde med den første bane. Hvis tapetet skal dække hele væggen, kan du springe dette trin over og bare starte helt ude i venstre side.

3. Rør tapetklisteret op – det skal hellere være for tykt end for tyndt, du kan altid fortynde det senere – og smør tapetklister på væggen, så den er godt dækket.

4. Start med den bane, der skal sidde længst til venstre. Sæt den første bane helt lodret op på væggen ved den tidligere anbragte markering. Start foroven, og tryk tapetbanen fast på væggen ved at rulle ovenfra og ned med en tapetrulle.

5. Anbring derefter den næste bane, så den støder helt op til den første bane uden at overlappe. Overskydende tapetklister mellem samlingerne duppes straks forsigtigt af med en blød, fugtig svamp.

6. Når alle tapetbanerne er sat op på væggen, trykkes de godt fast på væggen ved hjælp af tapetrullen. Om nødvendigt kan banerne afkortes individuelt med en hobbykniv. Færdig!